Kort om os

Specialister inden for plast og sprøjtestøbning

Maskinfabrikken FYNS Plast er en kvalitetsbevidst virksomhed, der producerer sprøjtestøbning af emner i alle materialer samt udfører værktøjsfremstilling – alt sammen i god kvalitet.

Vi er en nyopstartet virksomhed fra 2020, der har dygtige og erfarende medarbejdere inden for produktion af diverse emner. Vi har flere forskellige emner, som vi har kørende, hvor vi både lagerfører varer og har lavet specifikke værktøjer til vores kunder.

Inden for sprøjtestøbning af emner tilbyder vi at udføre dette i alle former for materialer til kundens specifikke ønske. Vi kan bl.a. støbe emner, hvis kunden har det eksisterende værktøj i forvejen, hvor vi tilbyder 12 måneders rammeordrer, så vi på én gang producerer jeres årsforbrug – og hvor I så kan bestille emnerne, når I skal bruge dem, direkte fra vores lager.

Vi fremstiller også værktøjer til sprøjtestøbning, enten i samarbejde med eller efter kundens ønske. Vi fremstiller stort set alle maskiner, hvor vi både har mulighed for at fremstille dem selv og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. 

Kvalitetsbevidst
Vi sørger altid for at producere emner i høj kvalitet, og vi kan producere både store og små serier.
Professionelt arbejde
Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed fra 2020, der har højt uddannede, dygtige medarbejdere med mange års erfaring.
Fleksibel produktion
Vi er en ordreproducerende virksomhed, der især beskæftiger sig med rammeordrer, f.eks. et årsforbrug.
Alle materialer
Vi kan udføre alle slags opgaver inden for sprøjtestøbning og værktøjsfremstilling - og præcis efter kundernes tegninger og ønsker.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte FYNS Plast, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores sprøjtestøbning og værktøjsfremstilling. Vi står klar til at hjælpe dig!